Index

Act

castella

angles

Xeractuacions

poster
SACKPFEIFEN IN SCHWABEN 2015
15 al 18 d´Octubre 2015

 

balin1Els xeremiers de Sóller hem participat per quarta vegada en el festival internacional de cornamuses anomenat "Sackpfeifen in Schwaben" a Balingen, Alemanya i que organitza el "Folkstanzgruppe Frommern".
Hem compartit escenari i experiències amb 25 grrups d'arreu d'Europa entre els que se trobaven els nostres amics de Xistra de Coruxo, amb els que varem fer moltes rialles entre herbes, xoriguer i licor café. Tenir ocasió de sonar i cantar amb ells és sempre una garantia de diversió.
Oferirem en els participants del festival una petita mostra de productes locals, com paté i sobrasada de Sóller, formatge mahones,galletes d'inca,herbes dolces i gin xoriguer perque poguessin gaudir d'una micade gust mediterrani, i vos puc assegurar que va volar tot!balin4
Varem actuar al teatre que posseieix el grup amfitrió, a l'esglesia de Balingen i en el mercat local, així com també a una missa (si, a una missa!) i a una escola, a on ensenyarem en els nins com era la nostra música i els hi explicarem que és "Es Firó"
Varem rebre l'enhorabona tant de l'organització, com dels grups participants, que destacaren l'alegria que depren la nostra música i la seva sorpresa per les melodies que poien sorgir d'uns instruments tan senzills.
Per la nostra part, hem de dir que son poques les ocasions en les que se pot gaudir de una varietat tan grossa de cornamuses provenents de cultures diverses i de músics de gran qualitat. Ens sentim inmensament afortunats per haver pogut viure aquesta experiencia i molt agraits al grup "Frommern" per la seva convidada. Ens han tractat com a reis!
Voldria donar les gracies especialment a la nostra guia dins el festival: Na Julia Kurz, que demostra tenir una gran quantitat de paciència il.limitada i mos tracta com una "mamà" (per això l'estimam tant).

balin9

 

 
Festival Web... aqui
Els grups...aquí
Facebook fotos ... aquí

 

© WebMaster: Xescrei
Suport audiovisual Antonia Ribot / Guiem Serrano
face