Index

Act


bandera anglesa

castellano

Xeractuacions


Sackpfeifen in Schwaben 2006
12 al 15 d´octubre

Un parell de Vídeos de les actuacions a Bàlingen...

ELS XEREMIERS DE SÓLLER A BALINGEN ( ALEMANIA)

Entre els dies 12 i 15 d'aquest mes d'octubre, els Xeremiers de Sóller han participat en el “Das internationale Dudelsackfestival- BALINGEN” .
Aquest festival l'organitza l'agrupació Volkstanzgruppe Frommern, amb una periodicitat de cada tres anys. No es de caràcter competitiu sinó de recerca i recuperació de las cornamusa.
A l'edició 2006 hi han acudit un total de vint-i-un participants d'arreu d'Europa, des de Lutiania fins a Grecia, de Bélgica fins Portugal o des de Escocia fins a Georgia.
Les distintes demostracions de les músiques de xeremies, gaites , cornamuses i altres varietats, es dugueren a terme a una sala d'audicions de l'edifici propietat de l'agrupació amfitriona, amb una capacitat per 120 persones.
També es va fer una demostració al Auditori Municipal de Balingen, amb una capacitat de mes de 700 persones i les entrades esgotades, a la que hi participaren la totalitat dels grups.
La música dels Xeremiers de Sóller va despertar molt d'interès així com l'admiració del públic, fins a tal punt que varen esser uns dels pocs grups que es veren obligats a fer una interpretació fora de programa, un fet molt poc habitual a la cultura alamana, coneguda per la seva rigidesa en el compliment dels horaris prevists.
Els Xeremiers de Sóller han tornat satisfets d'aquesta nova experiència internacional, per lo que representa de guanyar en experiència i contribuir a la difusió dels nostres instruments, que son pràcticament desconeguts fora de Mallorca. .

Balingen edició 2009...veure

Aquí teniu les nostres Fotos...veureAquí teniu una selecció de links de grups que també han actuat amb noltros...

El programa amb tots els grups

Schwaben kultur

Xistra de Coruxo

Galamdun Galundaina

Els Cuncordia

Williamwood Pipe Band

Robbie Hanna

Ecletnica Pagus

i una plana amb informació d´altres edicions


mallorcaweb
© WebMaster: Xescrei
Suport audiovisual Antonia Ribot / Guiem Serrano
face