Index

Act


Ingles

Español
Xeractuacions
del 21 al 24 de setembre 2007
Programa

Aquí teniu les Fotos

i un retall de premsa

 

Hem participat per primera vegada a les Festes de La Mercè 2007, festa patronal de Barcelona, esperam que ens tornin a convidar. El festival va estar plegat de actuacions diverses, com els correfocs, sardanes, castellers, i un gran nombre de actuacions musicals.

Els organitzador volgueren a més tenir una representació de les cultures de les illes mediterraneas això hi participarem noltros amb els nostros amics de “Aires Sollerics” i a destacar també la participació dels nostros colegues de Cerdenya “Concordia un Launedas”.

La participació de la gent de Barcelona fou multitudinària, el passacarrer va ésser seguit per un públic entusiasta, que fins i tot arribaren a corejar alguna de les nostres cançons.

Fora de programa oficial, atenent a les peticions de la gent, sonarem al carrer i poguérem gaudir de la càlides del fantàstic públic de Barcelona.

Volem agraïr a tota la gent que ha treballat i ajudat durant la nostra estada a Barcelona, especialment a en Jordi n´Anna i l´amo i madona del restaurant "Chaise loungue" que ens feren sentir com a casa.

I aquí teniu un petits vídeos al palau de la Reina de Barcelona

Aquí teniu una selecció de links de grups que també han actuat amb noltros...

El programa amb tots els grups

Cuncordia a Launeddas

Aires Sollerics

mallorcaweb
© WebMaster: Xescrei
Suport audiovisual Antonia Ribot / Guiem Serrano
face