Index

Act


Español

angles
Xeractuacions
del 24 al 25 de setembre 2011

sta tecla


Aquí teniu les Fotos

Retall de premsa...aquí

FESTES DE SANTA TECLA – TARRAGONA  24 i 25 DE SETEMBRE 2011


desfiladaNomés han estat vint-i-quatre hores a Tarragona, però prou intenses com per considerar que aquesta sortida ha resultat ben satisfactòria.

La convidada era per participar a un petit festival de musica de gaites, sacs de gemecs i xeremies.

Es va organitzar un cercaviles des de la Rambla Nova, fins a les escales de la Seu, passant per la plaça de la Font, on hi ha l ’Ajuntament de Tarragona. Al llarg dels carrers per on hi passavem, el nombrós públic es mostrava interessat i sorprès, sobre tot per ses nostres tonades, alegres i curtes.

Hi participaven, en aquest festival, La Sacairada de Vilanova, Banda catedralde Gaites de Candás (Asturies ), Banda de Gaitas de Boto de Zaragoza, Banda de Gaites La Xuntanza Gallega de Barcelona i el grup amfitrió Sacaires de Tarragona.

En arribar al peu de ses escales de la Seu, que estaven totes ocupades per una multitut de persones, varem interpretar dues tonades, "Sa Calera" i un poppurri de tonades, com es ara "Per Tocar Caminant", "Per anar de copes", "El bon Jesús" i "No en volem Cap".  Va resultar impactant veure tota aquella gentada acompanyant-nos amb mamballetes, mentre sonavem No En Volem Cap.

Acabades les actuacions de tots els grups, i fet el corresponent intercanvi de regals, ens dirigirem, sempre sonant tonades nostres, cap a ses Murades de Tarragona, on hi sonarem una memorable "Balanguera" (himne de Mallorca). Va resultar, pot esser, el moment mes emotiu de tots.
Sa nostra sorpresa va esser gran quant, al dia següent, una de les empleades del lloc on estavem hostatjats ens va comentar “ vareu obtenir un gran éxit, ahir a la tarda. No us penseu que la gent de Tarragona reaccioni amb tots els músics tal com va fer amb vosaltres...”

Val a dir que ens sentirem, en tot moment, molt ben tractats pel grup amfitrió Sacaires de Tarragona, gràces per tot i ens veim prest.

murades

 

Aquí teniu una selecció de links de grups que també han actuat amb noltros...

El programa amb tots els grups

La Sacairada de Vilanova

Banda de Gaites de Candás

Banda de Gaitas de Boto de Zaragoza

Banda de Gaites La Xuntanza Gallega de Barcelona

Sacaires de Tarragona.(grup amfitrió)

 

mallorcaweb
© WebMaster: Xescrei
Suport audiovisual Antonia Ribot / Guiem Serrano
face