Index

Act.

 

Xeractuacions

III Trobada de Xeremiers a Sóller 2007

Els currículum i els participants els trobareu AQUÍ

Els participants a la trobada ens reunirem com sempre al Teatre Victòria a les once del dematí del dia 25/08/07 on varem poder gaudir de les primeres sonades dels mestres de Sencelles, Els Llargos. Fins a les 11.30 h els músics sonarem improvisadament un parell de cançons tradicionals on tot el que podia s´hi afegia. Bon ambient i ganes de música.
A l´hora de començar la desfilada el vent i la pluja intentaren fer-nos tornar enrera, però la determinació era clara, desfilar pels carrers del poble i gaudir d´un dematí xeremier. Als dos minuts de començar va deixar de ploure i tot va anar com estava previst. El públic va gaudir d´un espectacle singular i vistós.
Previ a les actuacions individualitzades de cada banda o escola Els Xeremiers de Sóller i l´Ajuntamen de Sóller, ferem entrega de unes plaques honorífiques als Llargos de Sencelles en homenatge al seus mèrits i trajectòria musical, plaques que foren entregades pel Sr. Batle Don Guillem Bernat.
Cada escola o banda va fer les seves interpretacions i deixaren constancia de la seva feina i saber fer escoltats pels seus col.legues i pel nombros públic que hi havia a la plaça constitució de Sóller. Ja al voltant de la una i mitja els participants partirem al dinar-festa on no deixaren de sonar les xeremies.

de tot això aquí en teniu totes LES FOTOS.

Altres fotos realitzades pen Ramón Deya... FOTOS

 

mallorcaweb
© WebMaster: Xescrei
Suport audiovisual Antonia Ribot / Guiem Serrano
face