XEREMIERS DE SÓLLER

Explora la passió i la tradició musical de Mallorca amb els Xeremiers de Sóller. Plens de vitalitat i autenticitat, portem les festes i la cultura de l'illa a la vida amb la nostra música contagiosa i enèrgica.

“Des de finals de 2001, ens dedicam a promoure la riquesa cultural de Mallorca a través de la música tradicional i els nostres estimats instruments com les xeremies, flabiol i tamborí. Amb passió i compromís, preservam i compartim la nostre herència musical, fent vibrar cada racó de la nostra estimada illa.”

Un viatge sonor de la mà dels

Xeremiers de Sóller

Un magnífic repàs de la història dels XX anys de l'existència dels Xeremiers de Sóller que en Joan Carles Simó va elaborar amb l´ajuda de tots els membres del grup, especialment de na Perrine Alsina, den J.V. Franco (Xevi) i den Joan Marroig (Piu). L'estudi es va presentar a les XVI Jornades d'estudis locals de Sóller i Fornalutx.

També teniu un interessantíssim artícle sobre xeremies, flabiols i tamborinos, del mateix autor

Unió Musical

Presentem els membres dels Xeremiers de Sóller. Cada un d’ells és una peça important del grup i aporta alguna cosa única que ens converteix en una gran família. Amb les seves habilitats i talents únics, creem música que ens uneix i ens fa sentir com una comunitat unida. Estem orgullosos de cada membre del nostre grup i celebrem la diversitat de talents que ens fan únics i especials. Junts, compartim la passió per la música i la cultura, creant moments inoblidables per a tots els qui ens escolten.

Ressenya d'Emocions

Les actuacions memorables dels Xeremiers de Sóller

En aquest apartat, ens aprofundirem en la història de cada actuació destacada, rememorant els moments més significatius i les emocions que van despertar entre el públic. És un viatge a través del temps i la música que ens permet comprendre la importància i l’impacte dels Xeremiers de Sóller en la cultura i la tradició musical de la nostra terra.

II Trobada de Xeremiers a Sóller

Terranova Folk Festival (Itàlia)

Festival Balingen (Alemània) 2006

Festival internacional d´Izmir 2008 (Turquia)

Piping Live Glasgow 2009 (Escòcia)

Fira Mancor 2006

Descobreix la nostra col·lecció musical

Contacte

Cada dilluns al teatre Victòria de Sóller tenim assajos a partir de les 21:00h, vine a coneixe’ns.

Avís Legal

Política de cookies